mne sa to zo začiatku teda nepacilo vobec. :) ale...uz je to tu tak tri dni a moj nazor sa zmenil ... :DD a - zacina sa mi to pacit viac.. a viac...a .. musim pochvalit aj vase ikonky - na to.. že to tu nikto nereguluje.. prekvapivo vacsina ikoniek nejakym sposobom zapada k ostatnym.. :) je to dobre
a dostal som k tomu nápad: vytvoriť "kôš", kam by sme hádzali vlastné návrhy na podobné prívlastky (a možno za ne aj hlasovali) a odtiaľ by ich program náhodným výberom raz za určitý čas vyťahoval a publikoval :-)
tak to v ziadnom pripade
prinajhorsom povedz,ze to bolo myslene ako odkaz na danu rubriku
čo tam po skromnosti
ale trochu neskromne .)
ja to volám kongeniálnosť, znie to vznešenejšie
tak toto nie je mozne, dokelu s kolektivnym myslenim
akurát, že takú rubriku už mal Pišťanek na inzine onehdy :-)
edit:
http://www.inzine.sk/section.asp?sec=49
pozor, to su pra linky!
nieco ako povodna, nefalsovana literatura.)
:D preco nie? ludia by priliezli za sladkym literarnym pokusenim.. :D ako mravce
este ze som nedal to, co si navrhovala
dobra panika co.)
nie nie, ciel stranky je nezmeneny, len "literarny magazin a weblog" sa zmenil za "literarne hry" :)
mne sa to zo začiatku teda nepacilo vobec. :) ale...uz je to tu tak tri dni a moj nazor sa zmenil ... :DD a - zacina sa mi to pacit viac.. a viac...a .. musim pochvalit aj vase ikonky - na to.. že to tu nikto nereguluje.. prekvapivo vacsina ikoniek nejakym sposobom zapada k ostatnym.. :) je to dobre
navrhujem literarne pralinky
až teraz vďaka tebe... neprekáža mi to
a dostal som k tomu nápad: vytvoriť "kôš", kam by sme hádzali vlastné návrhy na podobné prívlastky (a možno za ne aj hlasovali) a odtiaľ by ich program náhodným výberom raz za určitý čas vyťahoval a publikoval :-)
zo sudoku.)
to je z krížovky?
mne sa lubilo ze:
heslo starorímskych vládcov na utlmenie nespokojnosti ľudu
apropo "chlieb a hry", núka sa mi doplniť týmto: "nielen chlebom je človek živý" :-)
hlasim novu temu :)
Poslať nový komentár